60-årspresenten!

¨

Nu har jag äntligen löst in presentkortet jag fick från mina barn när jag fyllde år – förra året. Det blev en läsplatta, en Iriver Story som har fått ”Bäst i test”och som jag kikat länge på.

Först skulle jag ju köpa mig en ny kamera, en systemkamera, men så fick jag Jonassonens avlagda och då funderade jag direkt på en läsplattan.

Jag spådde redan i våras att detta skulle bli årets julklapp. Jag hade fel, det blev ju inte så, det var surfplattan som utsågs och jag tycker att det är mycket märkligt att det bestäms innan jul vad som blir den populäraste julklappen. Dessutom har jag inte sett någon reklam eller annons på sufplattorna, och inte vet jag någon som har köpt nån.

Men jag har min fina läsplatta och jag har ett vitt läderfodral till och ska skaffa ett par hörlurar och ett minneskort till också. Har plockat bort alla engelska böcker som fanns i och lånat några böcker på biblan och lagt in. Jag fick bara låna fem stycken i veckan och med min läshastighet, eller snarare läslångsamhet räcker det gott och väl.

Nu ska jag lösa Melodikrysset, var god stör ej.

Melodikrysset med Melodikrysset – the harder way.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

4 comments
  1. Va´ cool du är! Du hänger verkligen med i den elektroniska utvecklingen. Jag har en systemkamera överst på min elektroniska önskelista. Sen kommer en bra musikanläggning (till Nöbbele). Läsplatta, nja, det finns ju iPod. Fungerar perfekt för mig när jag sitter och stickar.
    Kram

  2. Fast det är väl Svensk Handel som utser årets julklapp, med kriterier som att den ska ha ökat i popularitet under året, vara en nyhet/utveckling på nåt sätt osv. Det har inget med försäljningssiffror att göra.
    Coolt med läsplatta! Vill ha en jag med nån gång när jag blir rik… 😉 Måste ju vara perfekt (=lätt och smidig) när man läser i sängen?

  3. Ja men helt galet cool är du ju nu med din platta..här hänger du verkligen med i tiden..

  4. Ja lite cool känner jag mig. 😉
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.