En grå dag

En gråvädersdag kan också vara fin.

Budeleja, fjärilsblomster? Kanske… kanske inte…

Två små fåglar på en gren…

Inga duvor va?

Duvor brukar inte sitta så där väl? De flyger inte upp så högt, de är väl hellre på hustak och kurrar till människors irritation?

Idag hade jag tänkt gå på bio kl 15 men det är ett riktigt snö(o)väder ute så jag tycker det räcker att pulsa iväg till kvällens stickklubbsträff på ett fik inne i stan. Tror jag ska kolla upp bussarna om det går någon/några som passar både dit och hem.

Fotona tog jag i tisdags då jag gick en extrasväng hem från jobbet. Det hade kommit lite snö på natten, det var mulet och ändå ganska vackert. Jag tog bilderna med min lillkamera då det är lättast när den ligger i fickan för jämnan.

Tyvärr har jag inte hittat någon passande kurs än så jag kan lära mig hur min systemkamera fungerar. Vet att det finns kurser och massor av information på nätet så i sista hand tar jag till det.

Extrasvängen berodde sig av att vi på jobbet från januari samlar motionspoäng igen. Det är nog tre år sen senast vi gjorde det. Då vann mitt lag och jag var verkligen duktig och kände att jag kom igång. Hade just börjat med LCHF då också så det kändes som en morot. Jag gör nu en ”nystart”på treårsdagen, den 17 januari, även om jag i mycket har hållit mig till lågkolhydrat och riktigt fett de här åren.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

2 comments
  1. Näääe duvor är det nog inte 🙂 men du så trevligt med bio..jag hoppas filmen ska vara bra..men passa dig för snöstormen som dundrar på..eller storm kanske är att ta i..men ändå..

  2. Kom inte iväg på bio… 🙁
    A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.