Bokstäver

Bokstäver från Mixin Inredning o design

Jag gjorde egna bokstäver i svart lera som var rätt hyfsade. Mina är 10,5 cm och de här över är bara 6 cm höga. En komma fem cm tjocka. Tyvärr glömde jag ta kort på dem innan de blev julklappar.

Jag har bara ett A kvar.

A som i Anna = jag själv

Jag gjorde barns, barnbarns och svärbarns initialer. Det blev därför ett av vardera J, O, L, två D, två A och tre E.

Och ett A till mig också.

De går att använda som karottunderlägg om jag lägger ut några stycken på bordet och sätter filttassar under. Eller ha dem som prydnad på en liten hylla.

Tycker de blev bättre än jag trodde när jag petade med dem, men de kunde ha varit något större. Ska göra fler har jag tänkt. Det är ju lite inne med bokstäver och ord nu.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

4 comments
 1. Men så fint..du bokstäver är mitt liv..hi hi..jag har en hel hög kan jag meddela :)efternamn..växthusnamn..och i uterummet står det..LYCKA..mmm så pass är det. Dina i lera måste vara tunga o härliga..

 2. A är en fin bokstav. 😉 Ibland har jag tänkt att jag skulle vilja ha massor massor med bokstäver liggande och så kan den som vill sätta ihop sina egna ord och ställa där hon/han tycker att det passar. Som kylskåpspoesi litegrann.

 3. Fint! Jag gillar den där råa ytan som dina alster har. Kandelabern (som du visat tidigare) är bara helt suverän! Kan man ställa sig på kö för att få köpa en så´n?
  I dag kommer dotter L med familj hem igen och hundarna ska återlämnas. Det brukar kännas väldigt tomt, men samtidigt skönt.
  En skön trettondagsafton önskar Eva Linnea

 4. Tack, jag gillar också min råa yta.
  Ni är välkomna till verkstan om ni har vägarna förbi.
  A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.