Stickklubben – Giraffen köpcentrum

Senaste träffen med stickklubben var en torsdag före jul och då satt vi några stycken i det nedlagda fiket i köpcentrat Giraffen. Sen har vi haft uppehåll och nu ska vi sticka igen på ett fik på torsdag, på Trettondagen.

Nästa gång efter det blir torsdag den 13 januari – på Tjugondag-Knut, den dag jag brukar ha julgransplundring. Vi i stickklubben ska ha julgarnsplundring i stället. Detta innebär att vi köper garn för ca 60 kr, virar in i paket, blandar och delar ut. En kul grej!

Bara för att vi inte träffats för att sticka har inte stickningen legat nere, nej jag har snart gjort min färgglada sjal klar. Bilder kommer så småningom. Jag har dock problem med mobilfotouppladdningen till fejsbooken så jag har inte fått till nåt dit sen 20 dec. Och jag brukar ju ta bilder därifrån, hit.

Okej, jag får ta min riktiga kamera då då! Kommer endera dagen. *L*

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

3 comments
 1. Sk-t! Här har jag suttit och skrivit en lång kommentar och så bara försvinner det! ELÄNDE!!
  Jag har läst i kapp på din blogg och du är väldigt flitig! Nyårslöften? Nja, det ska väl vara att leva efter mina ledord kärlek & hälsa. I hälsa ingår minder socker/inget godis&choklad.
  Vi ses.
  Kram

 2. Vad trevligt det ser ut när ni sitter där och stickar. Ska bli trevligt att få se kommande alster på bild. Kram!

 3. Mindre socker är alltid bra.
  Det ääär trevligt på stickklubbsträffarna!
  Bilder kommer så småningom.
  A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.