Julkalendern dag tjugofyra – Julafton

Från Frank frisören tidigare i höstas

Dagens lucka hittade jag hos Stickklubben, eller förresten det är ingen lucka, det är information om min nygamla hobby och lite annat. Ja du som följer min blogg har ju bla kunnat läsa och se bilder från vårt julprojekt och annat kul vi haft för oss.

Välkommen dit och välkommen att hänga med en torsdag och sticka med oss. På tjugondagknut har vi som förslag att vi inte ha julgransplundring, men väl julgarnsplundring då vi handlar garn för ca 60 kr, virar in och delar med oss av.

Idag är det julafton och jag har, som övriga adventsluckeinlägg, förprogrammerat att detta ska publiceras på rätt dag. Passar på att önska alla en riktigt GOD JUL. Jag återkommer som vanligt snart igen, idag eller i morgon.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.