Vill haaa!

Vad är detta tror du?

Ja det är i alla fall något som jag vill haaa!

Så snygg!

Finns även i rött – och i svart…

Tror det är silikon?

l
l
v

l
l
v

l
l
v

GISSA – innan du kikar här under!

l
l
v

l
l
v

l
l
v

Kan berätta att jag såg dem hos Tantaluran

…och gick vidare till deras egen sida.

l
l
v

l
l
v

l
l
v

…jag vet inte var de finns att köpa…

l
l
v

l
l
v

l
l
v

äGGKOPP!!

Snygga va?

.
(¯ `° •. ¸?Anmaja ?¸. • ° ‘¯)
.

7 comments
 1. Ja, helt grymma! Fågeln som just ska picka hål är ju bara bäst… Detta måste undersökas. 🙂

 2. Fast äsch. Ser nu att det här var ju inte lika roligt: ”Disclaimer: Please note that the 3D printing materials we use for manufacturing the models make the models suitable only for decorative purposes and they are not suited for any other purpose. The models are not suited to be used as toys, to be given to children. The models should not come in contact with electricity or food&drinks and should be kept away from heat.”

 3. Ahaaa Nattyxne… Jag fattar ju inte engelska, så jag lade in din text i ett översättningsprogram;

  ”Varning: Observera att 3D-utskrifter material vi använder för att tillverka de modeller som gör modeller lämpar sig endast för dekorativa syften och de är inte lämpade för något annat ändamål. Modellerna är inte anpassade för att användas som leksaker, ges till barn. Modellerna bör inte komma i kontakt med el eller mat & dryck och bör hållas borta från värme.”

  Blev ju lite konstigt, men vad jag förstår finns de inte till försäljning eller lämpar sig inte till det de ser ut. Hummm.
  A

 4. Heeeeej AMJ
  Nja jag vill nog ha ett sådant ting…..men smaken är ju som b-n…delad eller hur?
  Jag trodde det skulle stå att du ville ha VATTEN, för det är vad jag vill ha nu. Går inte att komma in på Barrans sida, är väl överbelastad…hmmm
  Att vara utan vatten utan förvarning är ingen hit…..Hoppas nu att det kommer åter under kvällen så jag slipper hasa mig ut och hämta detta värdefulla livselexir. Saknaden blir så stor när det inte finns men när vi har det tänker vi inte på det…. värt att fundera på eller hur?
  Kram fr emM

 5. Hahaha ser att jag glömde ordet INTE mellan nog och ha på översta raden!!!!!! Så går det när man inte korrekturläser, pinsamt ju
  Kan du justera det??? …. Kram emM

 6. jag blev helt köpgalen men när jag kom en bit ner i kommentarerna förstod jag att jag kunde lägga undan plånkan igen…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.