Suckåpust

å dj*klars, hur ska jag få på det?

Med lite möda och slit har jag fått en ny soffa.

Min Klippan!

Julröd och exakt den färg jag hoppades på och som jag såg på det lilla tygprovet de skickade från Bemz, som syr överdrag till IKEA-soffor. Antagligen billigare än de jag kan köpa genom stora varuhuset? Har inte kollat så noga, men soffan kostade ju en knapp femhundring lätt begagnad. Tyget, färdigsytt, bara att trä på, ja med lite möda då, kostade 1700 riksdaler. Och ja, jag kan inte säga det tillräckligt många gånger – det är sååå snyggt! Perfekt.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

4 comments
  1. Hej Anmaja och Lussebullen. Jamen det vart ju urfint. Roligt med de randiga kuddarna till det en liten extra färgklick.Vart ju ett bra pris då på din soffa

  2. Då behöver du inte gå på gymmet i dag alltså? Det räcker väl med att ha brottat på detta soff-fodral?
    Kram från Eva Linnea

  3. Å vad fint det blev. En helt ny soffa. Jag gissar att Lussekatt har provlegat!

  4. Jättefint! De randiga kuddarna och fårskinnet passar verkligen bra som komplement. Där kommer ni säkert trivas, Lussekatten och du. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.