Julkalendern dag åtta

Dagens kalender hittade jag hos Cyberphoto där alla får önska sig något varje dag. Cyberphoto hittade jag för många år sen då jag skulle köpa ny kamera och sen har jag varit dem trogen med mobiler och kameror. De är trevliga, snabba och bra.

De skriver så här på sin sida:

Hej och välkommen till CyberPhoto AB!

CyberPhoto AB är i dag en av Skandinaviens största och äldsta leverantörer av fotografisk utrustning. Vi erbjuder snabba och säkra leveranser. Dessutom till bra pris. Lokala kunder kan hämta sina beställningar direkt från vår lagershop.

Trygga köp
Företaget har en lång historia, 55 år för att vara exakt, och det borgar för trygghet. Vi har funnits länge och har tänkt finnas kvar länge. Det gör att vi finns kvar om du skulle få något problem med den vara du köpt av oss. Vi har sålt produkter på nätet sedan 1995, så vi har 15 års erfarenhet av e-handel.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.
1 comment
  1. Har också handlat av dem och är jättenöjd! En skön lill-lördagskväll önskar Eva Linnea

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.