Julgran dyr i år?

Funderar på om jag ska ha julgran i år, men nej jag har inte haft det på åratal. Och när jag hade ’gran’ senast hade jag tall. Ja, jag hade stora tallar i många år, de barrar mindre och är inte så allergiovänliga.

Det sägs att granarna, och jag förmodar tallarna också, kommer att bli dyra i inköp i år. Bara för att de är svåra att hugga efter allt regnande och sen att det frös på det. Men jag får inte riktigt ihop det, jag trodde granar/tallar till jul höggs redan mycket tidigare på hösten. Ja oftast i alla fall, men så kanske det inte är.

Jag kan ju ha fel. Men det är inte troligt. 😉

Nåväl, nån julgran-tall kommer det inte in här i år heller förstås. Det blir tallkvistar som sig bör i Höganäskruset och så lite blingbling och antagligen en liten ljusslinga i. Det finns ju små smidiga nu för tiden. Det blir fint. Hur gör du?

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.
3 comments
  1. Ja men du det måste du ha…vi har turen att ha släktingar som äger en bit mark här just intill..så det är bara att plocka hem en gran..

  2. Vi hoppade över gran ifjol och ska göra det i år igen, pga. vilda katter. Jag tror att jag ska trä ett snöre i ett hörn och hänga upp lite prylar på det, bara så att pumlor och änglar och det andra granpyntet får komma fram det med. 🙂

  3. Hej Anmaja och Lussekatten.
    Jag kör gran i år med men har tänkt at nästa år så får det räcka då blir det granris i golvvasen med h kulor och röda hjärtan bara.Det är ju fint med att ha det så. Betydligt enklare ur barrsynpunkt även kattsynpunkt eftersom Pysen är lite så där opålitlig med kulorna och det som hänger och gungar.Titti skulle aldrig nedlåta sig att röra en kula skrattar hon tittar på Pysen och jamar då.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.