På väg!

Det är roligt att min keramik sprider sig lite mer än bara i min stad och till släkten, vännerna och övriga bekanta. Har fått en ny beställning, fast jag inte tar beställningar, eller i alla fall är svårflörtad… Men detta var färdiga hjärtan, bara plutta dit namnen på. Så det var inte sååå avancerat. *L*

Förpackade i bubbelplast och i bubbelkuvert kommer de att läggas på lådan mot västkusten, kanske redan idag om jag orkar mig ut. Annars blir det i morgon på väg till jobbet.

På lördag har vi öppet hus i verkstan och åsa och jag ska vara där. Det blir kul och vi hoppas på ovanligt mycket besök då vi annonserat lite mer denna gång. Det stod ju en liten, liten rad i Lokala blaskan förra veckan och så står det som evenemang på Hej Kalmar och Facebook. Och nu ska jag snart mejla tänkbara besökare. Och otänkbara.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.
4 comments
  1. Vad fina! Hoppas ni säljer bra 🙂

  2. Tack fru venus!
    A

  3. dom är jättejättefina! tack!! ska bli spännande att se hur de ser ut i verkligheten!

    ps. såå svårflörtad var du inte, avslöjar hon skälmskt 🙂

  4. ullisar, ibland kan jag göra ett undantag, när jag är på gott humör. ;-D
    A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.