Glögg med tillbehör

Det är nånting på gång…

Björnbär, blåbär, kanel, nejlikor och kardemumma

En apelsin och två flaskor också?

En med två dl spriiit och en sjuttiofemma viiin!

Blanda allt, värm upp utan att koka.

Stå och svalna ett par timmar i kastrullen.

Sila!

Rekommenderar att inte riva skalet på apelsinen, det blir så smått,

bara skära och pressa ur saften.

Bre Bregott, inte margarinprodukter, på tunnbröd.

Riv ost på och skär i längder.

In i ugnen och stanna inne till färgen ser bra ut.

Ser bra ut, jess!

Värm glöggen, plocka i mandel och gojibär.

ät tilltugget som det är eller bre på mögelost…

…fast jag tog mjuk fetaost med vitlökssmak.

Himmel så gott!

Glöggen är riktigt osöt, bara att vänja sig…

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.
2 comments
  1. Det där tilltugget såg gott ut!

  2. Det låter osött & smarrigt! Kanske mer åt glywajn?
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.