Julkalendern dag två

.

Minns du de gamla röda virkade hjärtana? Visst är de väl lite fina ändå? Jag tror jag virkade mina för trettio, trettiofem år sen och de är lika fina än. Jag tar troget fram dem varje jul och hänger i tallriset. Och jag som inte alls räknar mig som traditionsbunden!

.

Dagens lucka hittade jag hos DROPS

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.
4 comments
  1. Skrattar tittar på mina hjärtan mina är faktiskt lite blekta i garnet på sina ställe De har väl hängt med funderar..ja jag vet inte men så länge jag kan minnas Min mormor lärde mg dem.Just i tallriset skall de vara. Roligt att du tog upp dem.

  2. Jag virkar hjärtan som jag skickar som julkort. Fäster med dubbelhäftad tejp, så kan mottagaren ta loss dem. Gör detsamma med små stjärnor.

  3. Tjusigt..härligt..det är trevligt med traditioner och saker man tycker om..

  4. Tack för kommentarer, särskilt ’lisa’ som jag inte sett här förut? Välkommen!
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.