Julkalendern dag ett


ONöDIGT VETANDE:

1 miljon

elektriska adventsljusstakar säljs årligen i Sverige. Dessutom tycker 95% av Sveriges befolkning att det är det viktigaste julpyntet vid en undersökning.

Dagens lucka hittade jag hos avtak.se

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

5 comments
 1. Och jag som inte ens tagit fram min enda adventsljusstake i år, för jag tycker den bara är ful och tar upp plats. 😛 Fast det gäller den elektriska varianten förstås; en stake med fyra levande ljus att tända allt eftersom vill jag inte vara utan.

 2. Jag har fått höra av den yngre generationen att det inte är modernt längre med adventsljusstakar i fönstren utan nu ska det istället bara vara hängande stjärnor, klot, hjärtan mm.
  Jag håller mig till mina gamla stakar som får vara med ett tag till 🙂 I köket har jag dock redan förra julen införskaffat två små söta vita ljusklot som lyser så fint. De köptes in för att det är där katterna helst av allt ligger.

  Kram Gunilla

 3. Jag äger bara en enda el-stake, en sån där sjuarmad, typ ’gammal’ – men den funkade inte i år och jag har inte orkat fixa den, står i ett fönster och ser ledsen ut. Kanske ska jag se efter var felet är…

  För övrigt har jag stående och hängande stjärnor och en platt i plexiglas med fyra stjärnlampor inuti. Och jag får nog ändå räknas till den äldre generationen? ;-D Jag är inte och har aldrig varit någon som bara följer strömmen, lite besvärligt. 🙂

  Anna-Anmaja

 4. säljs det verkligen en miljon nya stakar varje år?! oj. vart gör folk av alla sina ljusstakar i januari?

 5. Jaa, vaar gör de av dem? :-O

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.