Nedmontering

Lite svårt att läsa? Det tycker jag också så här är en liten hjälp:

Nedmonteringsbeskrivning
Svenska modellen
Skattesänkning – Ett universalverktyg löser ALLA problem
Men hur ska vi ha råd?
Pengar-till-skattesänkningar-hammare
1. Det första kan jag inte läsa…
Förstör A-kassan så att folk tvingas ta jobb till lägre lön.
2. Det första kan jag inte läsa…
Sjuka blir friska om de får mindre pengar.
3. äntligen! Skattesänkningar med 100 miljarder.
Nästa kan jag inte läsa
4. MER SKATTESäNKNINGAR.

Känns som om hela Internet håller på att monteras ner, för det går bara trögare o trögare att få till nåt idag. Jag lägger av, jag går ut i snöstormen, jag går på julskyltning i stället och på vägen ska jag gå via verkstan och kolla pepparkakor till ullisar.
.
Så får det bli och på hemvägen blir det en avstickare till Anne och hennes familj för att värma mig med glögg.
.
önskar alla en riktigt underbar advent! Snart är det jul och denna tid är den bästa, förutom alla andra trevliga bra tider under året…
.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.
3 comments
  1. Hoppas du kvicknade till och kunde fira 1:a advent ordentligt. Jag firade Atlas 2 år och hamnade mitt i värsta snöfallet på vägen dit. Inte roligt med min lilla Micra, kan jag intyga. En skön kväll önskar Eva Linnea

  2. Hej Anmaja och Lussekatten Va är det trögt idag? Ja strömlöst blev det ju en stund och lite sånt men det är säkert vädrets fel för milda makter så mycket snö redan. Julskyltningen är så rolig att se lite mysigt är det verkligen Hoppas det blev trevligt.

  3. Jag sov nio timmar natten efter mitt lilla maganfall och hela första advent var en ljuvlig dag med julskyltning och glögg med vänner.

    Mitt Internet var trögt igår, segt som sirap. Ström hade vi har i stan. Och visst är det mysigt!

    Anna-Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.