Uppochner

~~~ # ~~~

.
Mår illa och ligger och kalvar på toa…

.

Nej det är inte riktigt så illa, men första gången på flera år som jag kräkts. Fick så himla ont i ryggen efter att jag gått här och pulat, satt upp stjärnor och stakar, dammat i fönster och ja, förberett lite för den stundande december och första advent.

.

La mig att vila på min Klippa, men värken blev värre och det var inte mina vanliga ryggsmärtor, det var mer uppåt och runt omkring. Frös och hade dubbla sockar och kattpläd och Lussekatt på mig. Det är väl så att husdjuren känner när husmänniskorna behöver lite extra vård och omtanke?

.

Kände hur det snurrade till i magen, det kom jättesnabbt, bara att rusa upp och sätt mig och ta hinken framför.

.
Intresseklubben får inga detaljer, men anteckna gärna att det inte var så trevligt. Det är bättre nu och som vanligt är jag hungrig efter en sån här pärs. Vågar jag ta något tro, det suuuger som f*nken!

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

4 comments
  1. Uschjedamej!!! Krya på dig! Magbesvär är inte att leka med. Sköt om dig. Skyltfönstren finns väl kvar ett tag till. Drick vatten och var duktig. Kram från Eva Linnea

  2. uiiih!! inte magsjuka väl? hoppas på elak och snabbt ivägrymmande basill bara!

  3. Ja fy katten, men det gick snabbt över. 😉
    Anna-Anmaja

  4. Usch och fy! Hoppas du kryat på dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.