Årets julklapp en surfplatta

årets julklappar genom tiderna

HUI har utsett en produkt till årets Julklapp sedan 1988. Produkterna har genom åren varit stora som små, billiga som dyra, men årets Julklapp har alltid givit upphov till diskussion. För att en produkt ska kunna bli utsett till årets Julklapp ska något, eller flera, av följande kriterier uppfyll:

* Produkten ska vara en nyhet eller ha fått ett nyväckt intresse för året

* Produkten ska svara för ett högt försäljningsvärde eller säljas i ett stort antal enheter

* Produkten ska representera den tid vi lever i.

Arbetet med att utse årets Julkapp pågår under hela året, men en projektgrupp bildas varje år efter sommaren och julklappen tillkännages vanligen i mitten av november månad. Genom åren har följande produkter blivit utsedda till årets Julklapp.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

4 comments
  1. Hej Anmaja. Ja surfplattan är en kombination av en telefon och en liten dator en onödig pryl enl folket på radion Lyssnade på dem när jag skottade snö idag De menade att det har man ju redan de grejorna fast var s för sig vilket är enklare och man kan ju data på telefonen med bara liksom, så ja jag gissar att det blir en flopp Hur som helst trevlig första advent denna helg då

  2. Årets julklapp verkar bli en helt onödig grej! Jisses, vad de kommer att finna på blocket efter några veckor, tror jag iaf. Håller med Filiofjonkan faktiskt. Jag undrar om folk köper den bara för att det har blivit ”utsedd” som året julklapp?
    Hulda

  3. Jag fattar inte ens vad en surfplatta är!? He en trevlig kväll! 🙂

  4. En surfplatta är framtiden – ingen tillfällig flopp. Ingår i den framtida tekniska utvecklingen. 😉 🙂

    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.