Restaurangskolan

Förrätt…

Huvudrätt…

…och en smarrig efterrätt!

…skojar förstås – jag tog bara en kopp kaffe efter!

Var tillsammans med kompis Anne och åt gott på Restaurangskolan i förra veckan. Det kostade bara 50 riksdaler eftersom det var ett specialarbete och vi inte fick välja maten själva denna gång. Fast det är ju alltid billigt där. Och gott var det som vanligt. Efterrätten vet jag inte, jag tog bara en bild på Annes.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.


8 comments
 1. Men du vilken tillgång det måste vara att få käka där..så gott så flott

 2. Ja du det är inte dumt! 🙂
  Anmaja

 3. Men åhhh sånt smaskens du visar igen ..Blir konstant hungrig när jag hälsar på hos dig . Hoppas du fick hjälp med handlandet idag.

 4. Ingen hjälp med handlingen, jag klädde på mig, trotsade stormarna och gick. Tar typ tre-fyra min att gå till min affär så jag kan ju knappast klaga. Jag har lite mani på att ta bilder på mat jag petar in.
  Anmaja

 5. Nu är jag lugn igen. Tänkte – Hopppsan, när jag såg desserten… 🙂
  Sedan såg jag ju slutklämmen…

  H+K+M+A

 6. Vad ståndaktig du är! Sockerråttan i mig skriker alltid …. mer så´nt!!! Det är bättre att avstå, jag vet. Så ska det bli nästa år (nästan ett nyårslöfte). Kram Eva Linnea

 7. Ljuvliga bilder!! Trots att jag är mätt efter middag och sedan ost & kex så blir jag sugen när jag ser dina frestande foton!!

 8. Roligt läsa era kommentarer! 🙂

  A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.