2 comments
  1. Nu blev jag lite förvirrad. Hade du inte den här omröstningen för några dagar sen? Eller har jag äntligen lärt mig minnas framtiden? Nåja, kanske inte världens viktigaste fråga. Jag hade förresten bockat i – när det nu var – att jag inte förstår frågan. När jag var liten såg jag en tomte i Högdalen men han luktade sprit. Så ska det väl ändå inte vara?

  2. Kära vän Arvidsdottern! Du är fenomenal, du har ett minne in i framtiden. 😉 Äsch, jag flyttade bara fram omröstningen. Kommer nog att göra det igen kanske. Så jag får många svar på denna värdelösa fråga. 🙂

    En tomte ska absolut inte lukta sprit, men högdalentomtarna hade kanske extra förkärlek för starka drycker?

    Kram – Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.