Fotokurs!


Se på bilderna. De är tagna på samma ställe, samma tillfälle, samma inställning med ’gröna automatiska ikonen’ och ändå är de så olika. Och inget av dem är speciellt bra, ett för ljust och ett för mörkt.

Går förstås att redigera i PS, men jag vill att mina foton ska vara hyfsat bra från början. Därför vill jag gå en fotokurs och lära mig mer om hur en digital systemkamera fungerar.

I början av höstterminen kollade jag upp en del fotokurser, men det var fel tider på dem, enligt mig. Därför funderade jag lite på att ta ett par privata lektioner, det skulle inte kosta så mycket mer och bli mer intensivt.

Jag tog kontakt med en person som har just privata kurser och på hans sida står att han hör som regel av sig inom ett dygn – men nu har tiden gått och det är nog två månader sen…

Ska nog kolla upp det igen.

– – –

Nu har det snart gått ytterligare ett dygn sen jag tog kontakt, skrev några rader på hans sida och lämnade e-adress och mobilnummer. Inget intresse tydligen att tjäna några kronor på privata lektioner för den här fotografen.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

3 comments
 1. Hej Anmaja näe verkar inte som något intresse finns därvidlag då Kanske finns det någon annan du kan höra med.

 2. Inget krus…!
  Du kan ju köra fotoskola via webben!
  T ex Kameraväskan http://www.kameravaskan.se/ Mycket matnyttigt och dessutom gratis.

 3. Filifjonkan, ja nu sk*ter jag i honom. Ha ha ha…

  Beppan, ja just den sidan har jag nyss hittat och det finns säkert fler. Men det hade varit kul att gå en kurs i ’verkligheten’, det blir ett givande o tagande på ett annat sätt. Tack för tipset i alla fall.

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.