Här skulle det stå nåt bra

.

.

.

.

.

Så många gånger jag har gått genom parken, bakom hemmet för gamla, förbi den vackra dammen, alla årstider…

Så många gånger jag stannat, tittat, tagit bilder, efter bilder.

Så många gånger jag visat dem i min blogg.

Så många gånger att ni tröttnat titta?

.

Hoppas ingen är less på att jag idag visar höstbilder som jag tog häromdagen.

.

Idag är det min lediga dag, ja som vanligt mitt i veckan och jag skulle lägga en sista hand på ett bildspel som ska visas om och om igen på mitt jobb i morgon eftermiddag. Då har vi Barnkalas”och firar vår klinik, tio år i nya huset, fast det känns ju inte längre nytt, men i det gamla var vi nog i närmare 30 år tror jag. Själv jobbade jag där mellan 1979 – 2000. Tjugoett år.

.

Så fort jag öppnar PP och tar fram bildspelet så ’kraschar’ datorn. Eller nåja, kraschar å kraschar är väl att ta i, men allt bara låser sig och stannar upp. Går bara att stänga av med knappen – utan att passera ”Start”.

.

Typiskt att jag är ute i sista stund med detta. Men i morgon får jag fixa med det på jobbet i stället, det är torsdag och den dag jag har minst att göra av det dagliga fasta jobbet. Den dag jag brukar göra mest extrauppgifter. Så det får bli en betald extrauppgift, precis som det ju egentligen ska vara, istället för att knåpa med det på min fritid

.

Ja så får det bli.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.
3 comments
  1. Nu går det att kommentera igen. 🙂 Jag hade bockat av en ruta av misstag. Tack till Arvidsdottern som berättade detta för mig så jag kunde fixa det rätt igen.

    Anna

  2. Tack A för att du fixade det. Vill ju gärna säga att jag aldrig tröttnar på att se på dina bilder. Särskilt de två översta tycker jag är underbart vackra.

  3. När jag ser en damm brukar jag kolla om det finns alger, eftersom jag har en damm som brukar vara nerlusad med alger.
    Den på bilden är ju ganska stor, så det hänger väl på storleken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.