Stickklubben slår till – igen
.
Drottning Margareta med sina undersåtar eller vad det är? Nåväl, varför är de numrerade? Jo det är Stickklubben som har något på gång, vill inte avslöja så mycket nu, men det kommer…
.
Statyn med Drottning Margareta står mitt emot Centralstation här i stan, bakom Frimurarehotellet på kullen, där det är ganska mörkt och oupplyst.
.
Nummer åtta är ’Kung byxlös’ själv, Drottning Margareta alltså och det är henne jag tänkt ta hand om. Det är första gången jag kommer att vara med om stickgraffiti. Några av de andra som varit med från starten i mars i år har ju varit ute på bus tidigare.
.
Drottningen ska bland annat få en varm stickad vante till sina ihophållna händer av mig och mer vill jag inte avslöja. Jag har varit där och kollat lite, men måste tillbaka och ta mått på huvud och midja. Var lite rädd att inte kunna komma ända in till drottningen, för det ser trångt ut på fotona, men det är nog inga problem. Däremot får jag nog ta med en liten pall för att nå upp, hon är mycket längre än hon ser ut.
.
Vad de andra ska göra med sina gubbar vet jag inte än. Det kommer att bli fint – när Stickklubben slår till igen!
.

Bilderna på garn o stickor har jag lånat från stickklubbens sida

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

5 comments
  1. Undrade just vad det var för gökar på bilden, men nu vet jag.

  2. I dag har jag köpt garn för att sticka ett par sockor till min dotter i julklapp. Det är typ 100 år sen jag stickade ett par sockor, om jag nånsin gjort det!? Kram

  3. Jag väntar med spänning!

  4. Hej Anmaja Åh vad roligt Så spännande att se vad det blir Jag är anhängare av stickgraffitin med. Hannele visade för längesedan fina lyktstolpar skrattar

  5. Testar kommentarsfunktionen…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.