Lunch på stan

Sallad, bröd och spenatsoppa före…
.

Huvudrätt; Kyckling och jättemumsig sås – jag åt bara lite av riset.

Jag gillar att gå och äta lunch på stan ibland och ’vågar’ mig in på några ställen alldeles ensam. Det har inte varit självklart att jag vågat det tidigare, så fånigt, va?

Hanssons krog är ett ställe som jag gärna går till, de bjuder på en liten förrättssoppa varje dag och deras bröd är alldeles för gott, plus att de har god mat för övrigt.

Restaurangskolan på Jenny Nyströmskolan är också ett ställe jag gärna går till, fast det blir inte av så ofta. Fast nu har jag bokat in två fredagar i november och december tillsammans med kompis Anne. Då blir det trerätters för en ringa slant.

Idag har jag ätit en av alla portioner jag gjorde i förra veckan, blomkålsgratäng och kassler. Mätt och nöjd ska jag nu cykla in till stan – jag ska få min nya krona. Jag har aldrig fått en sån krona förut, så det blir nytt – och kostsamt…

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.


3 comments
  1. Mmmm du det är lite guldkant att gå ut o käka..man bör unna sig den glitterkanten tycker jag..så gott det låter med dina rätter här..

  2. förrätten bryr jag mig inte om men kycklingen den tar jag. Härligt att gå ut och äta och bara njuta.
    Kram Ingrid

  3. Sv: Tack söta du!
    Ja jag har också hört att det bara ska utredas, vet inte när/om de kommit fram till något. Men tills den dag det är dags räknar jag kallt med att möjligheten ska finnas. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.