Tända ljus

Var hos mina goda vänner igår och åt en, som vanligt, utsökt middag. Jag hade tänkt gå över kyrkogården på hemvägen, ta lite bilder på alla ljus. Men jag GLöMDE det, jag cyklade den vanliga vägen hem!

Tände ljus här hemma i stället, men det gör jag ju varje kväll så det blev ingen skillnad förutom att jag hittade ett gravljus som jag ställde på öppna spisen och tände tillsammans med alla värmeljusen.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

2 comments
  1. Alla helgons dag är den dag/kväll som kyrkogården är som vackrast man dröjer sig gärna kvar där då Vi var med ner

  2. Ja visst är det så fint!
    A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.