Gottgottigottgott

Detta är Blomkålsgratäng – blomkål i skivor, grädde blandad med Philadephia, kryddor, riven ost.

Och så är det ”Lycklig fisk”fast jag har bytt fisken mot kassler denna gång – kassler i skivor, cremefraiche blandad med tomatpuré, kryddor, riven ost.

Jag gör blomkålsgratängen först o sätter den i ugnen medan jag gör kasslern o sätter in den bredvid och låter det stå en halvtimme till ungefär.



Superdupergott!
Sju portioner på en timma.
Stora portioner…
En har jag ätit upp.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

5 comments
  1. Åååh, det ser jättegott ut, jag sitter här och blir hungrig. Fast först trodde jag att det här var ett inlägg att bara bläddra sig förbi, för blomkålsgratängen överst såg ut som en smulpaj! Nähäpp, ingenting för mig, tänkte jag. Haha!

  2. Men neeej! Inga smulpajer här inte! 😉
    Anmaja

  3. Det där verkar gott. Mums!!

  4. Hm…Vad är det för fel på smulpajer? Jag gör själv smulpajer ibland, och de fyller sin uppgift, och min mage! Länge leve smulpajerna höhö. 😀

  5. Men hallååå Anmaja vänta på mig jag vill äta hos dig idag ser så gott ut ju..kan känna doften kassler är bra grejor att laga till gratänger.Trevlig helg på dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.