Svindel?


.

Lider du av svindel så ska du definitivt inte titta på denna lilla film. Jag rös mer än en gång när jag tittade och jag lämnade inte filmklippet med blicken mer än när jag blinkade nån gång emellanåt. Kunde inte låta bli att titta fastän det var urläskigt, kittlande hemskt.
.
Jag fattade inte riktigt vad det är för torn, något med olja kanske? Men varför måste nån klättra upp där? En person berättar, men jag förstod inte så mycket av det. Nån som kan förklara, nån som läser min blogg och kan engelska bättre än jag?
.
Det är två som klättrar och vad jag kan se häktar de fast sig med en stor sån där hake som klättrare har, men ibland släpper de den.
.
Jag undrar vad deras skyddsombud säger?

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯).

.

.

3 comments
 1. Hej!
  De är antenn-kontrollanter. Det kan vara ett TV-torn eller ett mobilantenntorn.
  Härligt utsikt de har.
  hälsningar

 2. Hej Anmaja Ja nu så är det bra lite slak bara men det går över. Det där är ett slags tv eller radiotorn (master)Det behövs väl lagas ibland du vet när tvbilden försvinner eller telen knakar ihop. men fy så läskigt det kändes svindel fick man Fattar inte hur de klarar av det där

 3. Antennkontrollant skulle jag aldrig bli hur fin utsikt det än är! 😉
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.