Ringar på vattnet

Lånad bild på Rickard Söderberg – från hans egna sida

Ja vad ansåg du nu om texten jag klippte in igår, den 26 oktober? Du kanske inte orkade läsa allt och det var kanske för smått? Jag har uppdaterat med en förklaring till hur du kan göra texten större. Gå gärna tillbaka och läs.

Jag berättade aldrig varifrån jag fick texten, men det var åsa som är min keramikkamrat i verkstan som hade publicerat den på FB där jag tog den till min blogg.

Hulda som är en bloggvän, vi läser och kommenterar varandras bloggar, hade googlat vidare och läst om författaren till tidningsklippet, Rickard Söderberg. Han är bl a pianist och tenor och en intressant bloggare upptäckte jag när jag också googlat.

Som ringar på vattnet sprider vi det som berör. Innan Internet, innan bloggar och Facebook – hur spred vi information, intressanta saker och humor?

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

2 comments
  1. haha, va roligt att du valde en sån galen bild… 😉
    nu ska jag läsa din blogg…

  2. Ja Rickard, jag valde noga! 😉
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.