Ett äpple om dagen?

äpplen hos min dotter med familj

Jag undrar om jag blir piggare om jag äter ett äpple om dagen? Har gjort det en tid nu, men idag föll jag närapå ihop och jag har sovit nästan hela eftermiddagen. Dessutom hade (har) jag värk, eländes elände.

Jag hade gott kunnat ligga kvar i sängen idag, men jag känner min plikt och mitt ansvar för jobbet. Så jag gick iväg. Flexade hem mig en timma tidigare och har som sagt vilat sen dess.

Det är vinlotteri i kväll som jag hoppade över. Tyvärr får jag prioritera bort det som är roligt ibland också. Roligt kan det ju ändå bli om de ringer efter lotteriet och meddelar att jag vunnit.

Jag har inte bara värk i ryggen, nej det ömmar rejält i kinden efter tandläkarbesöket igår. Jag ska få en krona och gjorde bland annat avtryck med en jätteäcklig ’deg’ igår. Sen borrade tandläkaren och bände och joxade. Det var inte ett tugg trevligt, för att inte säga att det var helt vedervärdigt.

I morgon är det ledig dag, ja som vanligt mitt i veckan, och jag fortsätter att vila fram till kvällen, för kl 18:00 ska gamla LOTTO-gänget äntligen träffas och gå ut och äta för del av vunna pengar. Vi ska skrapa lite lotter och spela på travet också.

Vi har spelat sen LOTTO startade. Vissa perioder har vi träffats regelbundet, men nu känns det som åratal sen så jag ser fram mot morgonkvällen. Vi var från början ett tiotal från Barnkliniken, men sen många år är vi bara sex personer och vi är tre som jobbar kvar, en som jobbar på förskola och två som gått och blivit pensionärer.

Det är särskilt kul att träffas då vi inte längre jobbar tajt ihop som förr. Jag är ju numer administrativ på mottagningen, en är på dagvården och en på vårdavdelningen av oss tre som är kvar.

Nu ska jag se på teve – och ta ett äpple.

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.