I Paradiset

Har tidigare visat bilder från Paradisets trädgård, men här är bilder från butiken. De har så mycket fint! Man blir grööön av avund!

Idag säger vi GRATTIS till min dotter som fyller 35 år! även min kusins son fyller 35 år idag. Detta var noga planerat kan jag säga. Vi hade varit i Gambia på bröllopsresa med våra dåvarande män och åt malariatabletter både före, efter och under tiden där, då fick man inte vara gravid.

När sista pillret var taget sa min kusin och jag;

Nu förför vi våra män”.

Sagt och gjort. Vi blev med barn bägge två, hon med sitt första och jag med mitt andra barn, planerat med tre veckors mellanrum, men vi lyckades fixa så det blev samma dag med bara sex timmar mellan.

Vi åt fiskleverolja (inget att rekommendera så där generellt, nej) så förlossningen satte igång när vi båda fått förvärkar, den ena lite tidigare, den andra lite över tiden.

Och den 25 oktober 1975 kom de!

Bra jobbat va?

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯).

.

.

4 comments
 1. Jisses ja! Vilken planering och tajming! Grattis till bägge ungdomarna!!
  Paradisverkstan har ju jättefina grejer, vi besöker de alltid när vi är till Öland. Men jag tycker att det är liiiite för dyrt… usch, får jag säga så?! Innan de byggde den nya butiken, var det nog något billigare, vill jag minnas, för då kunde jag handla där, men numera blir det inte mycket handlat där.
  Men allid kul att besöka iaf.
  Hulda

 2. Perfect tajming!
  Det är paradisiskt i Paradisverkstaden, men som sagt lite väl dyrt.
  Kram Eva Linnea

 3. Ja oj, det var välplanerat! 🙂 I vår släkt vimlar det av samtida födelsedagar faktiskt, det är lite lusigt (och inget planerat).
  Men Paradisverkstaden alltså – snacka om paradis! Jag blir grön av köplust…

 4. Hej!
  Säg grattis till dottern från mig och vad trevligt det är att se alla bilderna från Paradisverkstaden.
  kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.