En liten lunch tack

Ett paket bacon, två ägg, lite riven ost och ruccola.

är i Lund och äter lunch just när detta publiceras. Så bra att jag kan flytta datumet i bloggen så att jag själv kan bestämma när det ska läggas ut här. Men det är i sanningens namn inte alls ofta jag nyttjar detta, händer bara ibland.

På mitt jobb har vi ju fått utmärkelsen ”Bästa diabetesteam”för 2009 som jag skrev om tidigare i år. Och nu är det dags att åka och hämta priset! Det är därför jag är i Lund just när jag planerar att publicera.

Vi är nästan hela teamet, femtom personer, från barnsköterskor, barnsjuksköterskor, barnläkare, dietist, kurator, förskollärare till sjukhuslärare som kommer att åka.

Vi hyr två minibussar från landstinget och jag kommer att köra den ena. Jag har även fixat med en dator som jag ska kunna logga in på våra hemsidor då vi ska jobba lite med dem under tiden – det behövs särskilda arrangemang för det.

Höjdpunkten blir förstås middagen på tordagskvällen (läs ’ikväll’) och mottagandet av priset på 30tusen spänn.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

2 comments
  1. Hej Anmaja. Men så roligt Grattis till ert pris Roligt att bl uppmärksammad för något ni gjort bra. Diabetes är en jobbig sjuka om den inte sköts om som de ska. Kan vara nog så jobbig ändå.Lunchen ser ju smaskig ut och du vi fick ca 7 cm nysnö här i natt så stanna du där nere ett tag till skratt men kör så försiktigt,

  2. Hej AMJ Inte vet jag om du läser detta nu? Men hoppas resan gick bra för er. Vad jag såg var att det var snö till Värnamo. Här på västsidan är det i det närmaste orkan, blåser tusan!!!! Har bara gosat med lilla N idag. Ha det så gott Kram och natti fr emM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.