Donera mera!

.

Tryck på knappen!

.

.

är du inte övertygad än?
Titta då på filmen!
Ja det kan du ju göra annars också…
Abbes pappa i filmen bloggar här.

.

Vill du inte donera?

Då ska du heller inte få organ
om du själv kommer i den sitsen att du behöver.
Så är det bara.
Tycker jag och många med mig.
.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯).

.

..

2 comments
  1. Jag har registrerat mig i donationsregistret. Kan jag ge något av min kropp till någon som behöver så gör jag det gärna, även efter min död.
    Det borde ALLA göra!
    Kram

  2. Morrn Anmaja, Ja det där är eländigt saknas så mycket organ ju,Filifjonkan är så skröplig i sin kropp så jag vet inte men dr sa att inte några av de större organen skulle vara dugliga de vill ha unga friska organ men mina ögon de kan de ta än så länge om de behöver,,Ja idag du är det vit värld hos mig 10 cm snö har fallit i natt inte klokt ju har inte ens fått fram snöskyffeln suck skall ner i källaren nu efter den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.