Ute i Paradiset

Hela Paradisverkstans trädgård dignar av keramik, ja i alla fall i det här trädet så vimlar det av fågelmatdroppar som är jättefina, vackra och jag hoppas fåglarna trivs där?

Denna stora gröna pumpa står vid ena entrén. Jag bara undrar; Hur gick den att få in i ugnen? Klart att Paradisverkstan inte har en sån liten ugn som vi på Vegagatan. Förstås!

Tre ägg som också är enooorma! Imponerande vackra dessutom.

Märkliga ägg eller frökapslar, modell större.

Det känns lite privat mark runt verkstan, men jag smög omkring och tog några bilder ändå. Jag tror familjen Paradis bor i huset intill, så de är väl vana vid alla kunder som även letar sig ut ur butiken.

Nu ska jag redigera bilderna som jag tog inomhus. I butiken, inte hos familjen alltså.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯).

.

.

4 comments
  1. Vad roligt det var att se alla vackra bilderna igen från vårt härliga besök på Paradisverkstaden. Väcker minnen. Har haft tänt min fina ljushållare och den lyste så vackert och färgen stämde så bra med allt runtikring.

  2. Oj, så mycket fint. Jag önskar verkligen att jag hade möjlighet att hålla på med keramik, men allt blir så mycket svårare när man måste ha tillgång till brännugn.

  3. Vad härligt att bo så nära Öland att man kan kvista över och titta på den härliga keramiken & dyl i Paradiset bara så där! Lyllo dig! Kram

  4. Har du gjort fågelmatdropparna? Jättefina! Jag vill köpa några av dig nästa gång du kommer till Söder. Om det är dina vill säga! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.