Ingen rök!

Nej, ingen rök utan eld och ingen rök i förpackningen heller, den jag vann på ICA häromdagen och skrev om då.

Jag har tillagat hamburgarna idag och ätit två tillsammans med sallad, rå lök och en sås av CremeFraiche och tomatpuré.

även om jag skrev att jag funderade på att slänga dem, så var det inte så mycket allvar i det. Jag slänger inte gärna mat och går oftast inte på datummärkningen utan luktar och ev smakar på saker innan det ev slängs.

Nu hade det inte varit nån större förlust för mig personligen om jag kastat köttet, det var inte särskilt gott. Och då vill jag säga att jag inte är särskilt kräsen, utan tar gärna en hamburgare om jag är i närheten av mackedonalds eller annat liknande ställe. (Vi har nyss fått något som heter ’MAX’ här i Kalmar).

Jag kan ju tycka att jag inte borde ha löst ut min vinst, men då hade jag ju inte vetat om jag missat nåt!

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯).

.

.

2 comments
  1. Rökarom är det ju i nästan alla charkvaror, bacon t.ex. Tråkigt, men svårt att undvika. Annars tyckte jag de där hamburgarna såg ovanligt bra ut för att vara färdigvaror, potatisfibrer = pofiber istället för potatisstärkelse t.ex. 🙂 Men smaklökarna får man ju liksom ställa om till en ”lägre nivå” när äter hel- och halvfabrikat.

  2. Igår löste jag ut 500g pasta… fullkornspasta förresten. Vi kanske skulle byta vinstgrejer med varandra…

    Näsor och nosar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.