Kostcirkeln


Hittade den nya kostcirkeln hos Kostdoktorn.

Det är Lotta Bruhn som har gjort den, visst är den fin – och så rätt.

Ser du skillnaden mot den gamla?

Var är fettet, de goda ostarna?
Oh hjälp vad mycket kolhydrater!

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯).

.

.

2 comments
  1. Ska man inte äta några kolhydrater över huvud taget? Ingår frukt i grönsaksdelen? Nja, jag vill nog ha min potatis iaf.
    Kram

  2. På tal om ost. Jag måste fråga dig en sak: Vart tog den goda svecia-osten vägen? När jag växte upp fanns det en svecia-ost som var jättegod. Det sved på tungan om man åt mycket. Nu smakar det nästan ingenting, om de svenska ostarna. Hur det är med de små ädel-ostarna vet jag inte.
    Västerbotten-osten ska vara stark sägs det. Inte f-n smakar det särskilt mycket av den. Varje gång jag handlar, letar jag efter en stark ost, men det är lönlöst. Synd, för jag kan än i dag erinra mig smaken av svecian, som den smakade förr. Är dagens ostar svaga för att man ska äta mycket av dem, och därmed köpa mer?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.