Hittade den nya kostcirkeln hos Kostdoktorn.
Det är Lotta Bruhn som har gjort den, visst är den fin – och så rätt.
Ser du skillnaden mot den gamla?
Var är fettet, de goda ostarna?
Oh hjälp vad mycket kolhydrater!
.
(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯).
.
.
Ska man inte äta några kolhydrater över huvud taget? Ingår frukt i grönsaksdelen? Nja, jag vill nog ha min potatis iaf.
Kram
På tal om ost. Jag måste fråga dig en sak: Vart tog den goda svecia-osten vägen? När jag växte upp fanns det en svecia-ost som var jättegod. Det sved på tungan om man åt mycket. Nu smakar det nästan ingenting, om de svenska ostarna. Hur det är med de små ädel-ostarna vet jag inte.
Västerbotten-osten ska vara stark sägs det. Inte f-n smakar det särskilt mycket av den. Varje gång jag handlar, letar jag efter en stark ost, men det är lönlöst. Synd, för jag kan än i dag erinra mig smaken av svecian, som den smakade förr. Är dagens ostar svaga för att man ska äta mycket av dem, och därmed köpa mer?