Einstein

Ja det kan jag hålla med Albert Einstein om.

Måste erkänna att när jag gjorde denna lilla enkla ’tavla’ så visste jag inte vem som myntat orden. Så obildad är jag. *L*

De kom bara till mig från nån annan i verkstan och jag gilla dem, tryckte in i leran när jag inte hade inspiration att göra nåt vettigare.

Sen läste jag meningen nån stans för ett tag sen och fick reda på varifrån den kom. Från Albert, den smartingen som levde mellan 1879 och 1955. Tänk jag var fem år när han dog. Jag som trodde han levde enbart på artonhundratalet.

Såg orden idag igen, på ett foto på en bok som Tankemosaik publicerat. Då tog jag ett mobilfoto på lerplattan och skickade också ut i cyberrymden och det landade på fejsbok (jag veeet att det inte stavas så) så jag kunde länka hit.

Förresten, det var attan så länge sen jag skrev en kommentar hos Tankemosaik, ska dit och kika nu.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

2 comments
  1. Hej Anmaja. Ja då jag blev,mör av potatisen så därför är det lugnt hos mig idag sitter still o vilar rätt mycket men kikar in på bloggen lite då o då. Ja det är ett bra uttryck det där du skrev på din keramiktavla stämmer tycker jag.Liksom ”snälla flickor kommer till himlen medans andra kan komma ändå längre”Ha det bra med dig denna oktoberlördag

  2. Kommenterade ditt inlägg på fejsboken om tavlan. Nu fick jag svar på min fråga. De där tavlorna är kul!
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.