Lite trött?

Nej, inte trött sömning, bara lite trött och funderar på om jag är trött på att blogga? Ska jag sluta? En fråga som kommer upp ibland.

Vem bloggar jag för… Tar det för mycket av min tid? Men jag har ju gott om tid!

Jag har ju så gott om tid att jag skulle kunna göra mycket mer än jag gör, men jag måste ju orka också.

Ryggen, hur är den? Jag har inte tagit Tiparol + Panodil på länge, jag har i stället börjat med en tablett, Flexilett, som jag läst positivt om och testat i fem-sex veckor nu. Inhandlad på hälsokostaffär, kanske det bara är tron på den, jag vill tro att den ska hjälpa.

Det är inte morfin i, en fördel tycker jag förstås. Nackdelen är att den ska intagas varje dag, inte bara vid behov. Så innehåller den stabiliseringsmedel och annat skräp…

Kanske är det hösten som slagit klorna i mitt piggare jag? Nej, det ääär nog så att jag har för mycket omkring mig ändå, fast jag ibland inte gör något, absolut inget alls.

Jag kände mig lite nere när jag började skriva. Så valde jag bilderna, som jag tog för någon vecka sen och blev jag inte lite piggare? Det är ju faktiskt så att hösten är bra fin ändå.

…och nu far jag iväg till verkstan. Vi har äntligen fått ihop en tid att träffas alla fyra på en ’Mat-å-prat-träff’!

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

7 comments
 1. Jag blev pigg av Dina bilder i regnrusket som vi har här just nu. Fortsätt Du skriva för Du gör det så bra.
  Många kramar

 2. Trött är jag också, det hör nog till årstiden. Vilken himla fin buske på sista bilden, jag såg samma i Skåne tror jag. Har du nån aning om vad den heter?

 3. Du undrar detsamma som jag. Varför bloggar jag?? Men varför inte =)

 4. Hej Anmaja jaha du hösten det är vemodets tid särskilt i början man ser ju hur allt vackert i naturen liksom lägger av det blir mörkt och det blir kallt massor med kläder skall på plötsligt inte konstigt om man känner lite vemod! Men det är ju fredag det är helg och man kan göra något man inte brukar Kanske ha lång sovmorgon eller åka ut till kusten på höstpicknick eller gå på bio eller teater, Vara ursent uppe på kvällen ja helgen är ju so lite lyx man kan unna sig att må extra bra då. Ha det så bra som det går.

 5. Tack alla för kommentarer, de gör mig så glad.

  Gröna Anna det är en buske jag går förbi när jag går till jobbet, vanligt förekommande lite här och var, men jag har ingen aning om vad det är, tyvärr.

  Filifjonkan, jag kan ta mig en promenad till kusten, jag bor väldigt nära. 😉 Jag bor vid Stensö/Södercentrum – har inte riktigt kommit på var jag bor egentligen. Kanske är det Stensberg? Ja inte hemmet för gamla då alltså.

  Anmaja

 6. Dina bilder är rena livselixiret i det mörker som vi måste ta oss igenom nu. November är alltid en prövning. Nu lyser och sprakar höstfärgerna i träden här men vid första storm är de väck.

  Jag tror att bloggandet hejdar den framrusande tiden och förhindrar drunknandet i glömskans flod.

 7. Fint Britt-Marie – ”bloggandet hejdar den framrusande tiden och förhindrar drunknandet i glömskans flod”. Bra sagt.
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.