Idoler

.
Min första riktiga idol var Cliff Richard, men när Beatles kom så var det bara dem jag lyssnade på och köpte LP med deras musik. Tänk då hade jag grammofon, sen skivspelare, rullbandspelare, kasettbandspelare, CD-spelare…

.
Sitter visst och blir lite nostalgisk. Men det har jag ju inte tid med, skulle bara in och säga att det blivit färre kommentarer till och från dem som jag blivit vän med på fejsbok. Lite synd, men det blir liksom där vi har kontakten.

.

Så föränderlig är min värld just nu. Intresseklubben noterar?

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

4 comments
 1. Hej Igen Anmaja Jamen så kul ja den användes till många olika saker den.
  Vi har kretsat kring varandra bitvis Bandhagen och Rågsved var man i lite då och då. Ända ut till Hagsätra med. Minns när tunnnelbanan drogs så den öppnades i Bandhagen det kostade 30 öre att fara mellan Stureby och Bandhagen., Det du!

 2. Absolut!! Intresseklubben antecknar. Jag är nog helst på bloggen. facebook är kul det med, men jag kommenterar sällan där.
  En skön helg önskar Eva Linnea

 3. Klart bättre än Anna-Lena Löfgren och Towa Carson som jag växte upp med. Ja, musiken alltså….
  Hoppas du har en riktigt bra dag på Öland!

  Från ett lite småmulet Väst

 4. Klart bättre än Anna-Lena Löfgren och Towa Carson som jag växte upp med. Ja, musiken alltså….
  Hoppas du har en riktigt bra dag på Öland!

  Från ett lite småmulet Väst

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.