En dag med jobbet

Vi reste på bron…

…och på små fina ölandvägar.

En liten bit på grusväg…

…innan vi kom fram till Rosenborgs friluftspensionat.

Så var det dags för den årligt återkommande kombinerade utvecklings- och friskvårdsdagen med jobbet. Iår for vi till öland, uppdelade på tre grupper och tre onsdagar i rad. Jag var alltså i den sista gruppen och vi hade ett strålande fint höstväder.

Programmet var lagom och bra, intressant, lärorikt, mycket skratt och god gemenskap. Det är så roligt tycker jag att träffa ’de gamla’ ibland, dem som jag har jobat med tidigare under många år. Särskilt barnsköterskorna som jag rätt sällan hinner träffa, då vi är på olika avdelningar numer. Jag känner förstås fortfarande gemenskap med dem, även om jag inte längre jobbar som barnsköterka.

Fler bilder kommer att komma, men inga personliga, dem får jag vänta med att visa bara för jobbarkompisarna…

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

1 comment
  1. Hej Anmaja..heheh jag känner igen mig väldeliga där du far fram Öland är vackert! Kul att nu i har friskvård därute. Nu är det ju full rulle där med denna helg tror jag skall dit faktist vi har det lite på lut jag får se..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.