Bekymmer


Omaka, men ändå inte. Samma teknik, men olika grejer.

Har fått ett litet bekymmer på väg hem från väst. När jag skulle starta upp lilla lappen på tåget kom det upp ett felmeddelande och sen stod den och tuggade ca en kvart. Då stängde jag av på knappen, väntade några sekunder och knäppte på igen. Det blev en systemåterställning till som datorn var när jag köpte den. Inget kul och jag är lite orolig att inte klara av att fixa allt.

Som tur är hade jag inte så mycket sparat på datorn utan på en extern disk och på USB-minnen. Hade en del länkar som är helt borta och en massa saker som Jonassonen hjälpt mig med. Varför hände inte den här sk*ten när jag var där hos honom i helgen?

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

8 comments
 1. Länkarna hittar du ju tillbaka sök de på googel skriv in något ord eller några ord från länken du minns eller själva stället så plockar Google fram det åt dig sen går du till översta gråa raden bokmärken tryck på lägg till bokmärke så har du det klart hemma du kan sortera dem där som du vill gör som den säger åt dig bara.Lycka till

 2. Det är inte sant!!! ”Vem” vill dig så ont? Maskiner och apparater är bra när de fungerar, men när de INTE fungerar …….. #¤§ (och alla andra tecken för svordomar).
  Ha det gott! Kram

 3. Stackare, det är pest när datorerna uppför sig illa! Men vilken tur att du hade sparat det mesta på externa diskar och USB!!!

  Vinkar och morrhår från Väst

 4. Filifjonkan, jo det där med länkarna är enkelt, men jag hade dem på ett speciellt sätt… Det är det andra som är värst. Ftp-programmet har jag pulat med i eftermiddag och trådlösa nätverket och Outlook, jag har kommit en liten bit med det. Men det är inget kul när det händer.

  Eva Linnea, jag svor en lång ramsa också. 🙁

  Anna-Anmaja

 5. Elände….håller fortfarnade på med min Iphone…datorn håller än men min dotter säger att den är slut. Bäst att börja föra över till externa kanske. Härligt med bokmässan….hade velat hälsa på min skolkamrat Henry Bronett som precis släppt sin barnbok som han talade för på mässan….en jätte gullig bok…..fick ett ex hemskickad i förra veckan…lite kul!
  kramis

 6. Hej Anmaja ajaj då ja det kan vara lite piller en man får testa sig fram så kommer man på det det finns ju frågeforum på nätet med där någon annan råkat ut för detsamma. Ang länkarna så kan du ju lägga dem alfabetiskt och i kategorier om det var det du tänkte på kolla i ordna bokmärken eller högerklicka på ett av dem, Näe man blir så frustrerad när de händer sådant tar sån tid att få ordning men ge inte upp du fixar det skall du se.

 7. Anne-Lee – jag är ju bara liiite avis på dej som har en ’ajfån’. Hmmm, de e jag. Bokmässan hade jag kunnat gå på i två dagar, nu blev det knappt en halv. Henry Bronett tror jag att jag såg i Nordstan som konfransier när de höll på med nån cirkus där. 😉

  Filifjonkan, om det vore sååå lätt ändå. Jag kan inte förklara hur jag gjort och frustrerad är bara förnamnet. Jo jag har en del frågesidor jag anlitar och så min son. 🙂

  A

 8. hoppas du fått ordning på allt det borttappade, och att det inte händer nåt ”värre” nu 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.