När och var?

webvoter-omröstning

När och var röstar du?

Har förtidsröstat
I vallokal på söndag
Röstar ej
Röstar genom ombud
Ska förtidsrösta


Se resultat

.

Sista dagen att rösta!

Både här och i det stora riktiga valet idag. Själv ska jag gå till min vallokal nu.

Tack för att du är med i min omröstning som är helt anonym. Jag kan inte se vem som kikar in och inte se vem som röstar, men jag är tacksam om du gör det för min skull. Tack igen!

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

5 comments
 1. Sv: Visst är det så. På metrobloggen blev det dessutom inga länkar till dem som kommenterat inne i bloggverktyget, så ville jag svara på en kommentar i den andras blogg var jag tvungen att publicera kommentaren, gå in på min egen blogg utifrån, klicka mig in på rätt inlägg och sen klicka på länken där. Då var det tusen gånger enklare att svara i den egna bloggen, men å andra sidan inte veta om det var någon som läste. Tråkigt.
  Ps. Jag fortsätter kommentera som Gröna Anna åtminstone ett tag till. 🙂

 2. Hej i natten…Sover du inte än? Såg inte till dig i kväll. Det var trevligt som vanligt ca 15 pers. Precis lagom. A är bara så duktig på att ramsa, otroligt med tanke på att hon inte ville/kunde det för några år sedan
  Nu dags att till bädden gå, nattinatti-kram och hej då fr emM
  Ps sidan kom tillbaka Ds

 3. Nu så har jag röstat hos dig samt röstat på vårt bibliotek (ref till Filifjonkan häromdagen)

 4. TACK till alla fjorton som vågat/velat rösta!
  Anna

 5. Nu har jag flyttat upp inlägget och en till har röstat, jag hoppas förstås på fler med tanke på att 67 personer nu har kikat in i min blogg.
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.