En liten sax

Jag vet att man inte får ha vassa saker, som till exempel saxar i handbagaget när man är ute och flyger. Därför plockade jag ur min lilla sax som alltid brukar ligga i min ryggsäck, innan resan med Vinlottorna.

Var på väg att lägga den i resväskan när jag såg ett fack i min kameraväska… Så bra. Den hamnade där tillsammans med några andra grejer som är bra att ha med på resa.


På flygeplatsen i Portugal

Naturligtvis pep det på alla håll och kanter när jag gick genom tullen. Det pep om mig själv för jag hade lill-kameran i fickan och om kameraväskan för att saxen låg där. Förstås. Hur kunde jag tänka så dumt?

Jag blev jättestressad av att inte förstå danskan som förklarade att jag måste cheka in saxen i separat låda, men Anne var så snäll och hjälpte mig. Tack snälla!


*L*

När vi klev av planet i Portugal funderade jag på om det verkligen hade fungerat. Om jag nånsin skulle få min kära sax* tillbaka. Medan vi stod vid bandet och väntade på våra väskor såg jag långt bort en tullare med min låda och jag tog mig dit och fick visa mitt kvitto.

Tänk att den lilla lådan inte försvann eller hamnade fel!

Gissa var saxen låg på hemvägen?

* Jag fick den av min pappa när jag var barn, strax innan han dog… Så den betyder ju en del för mig och jag har den alltid med mig, som sagt.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

2 comments
  1. Vilken tur att det ordnade sig. Med lite god vilja o gott humör löser man det mesta här i världen, stort som smått.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.