Att ha det gott

En god korv till middag är inte fel. Coleslaw till och det blir perfekt. Sen gå på bio och se ’I rymden finns inga känslor’ med väninna blir ännu bättre. En film om en kille med Asberger syndrom.

’Ledig dag mitt i veckan’ och har varit i verkstan och satt en glasyrugn och sen försökt tillverka bokstäver. Gick inte så bra. Leran som var torr förra veckan var för mjuk att jobba med idag. Glömde ju kolla upp den där ’blötläggningen’ i helgen så det blev fööör bra. Värre saker har hänt.

Efter en störtskur på förmiddagen har det klarnat upp och solen har visat sig på sin bästa sida. Cyklade en liten extrasväng på hemväg, handlade färska hallon och åt med en rejäl klick grädde som ’förrätt’ innan korven. Ja men så kan jag väl få göra?

Bara man lever här och nu och inte väntar tror jag det blir bra.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

9 comments
 1. Vi ska också ha korv till middag. Falukorv i ugn.

 2. Jag håller med dig: Bara man är här och nu och inte väntar så fixar sig saker och ting!
  Kram EL

 3. Shyssta korvar ankmaja.

 4. Hej Anmaja.
  Va klarnat upp?..Här är det grått grått och blåser storm ungefär? Men hallon och grädde så gott påminner om in mormor som bjöd på de tom somrarna efter middagen. Blev sugen undrar om de har det på vårt lilla torg idag skall banne mig ta mig dit,,tack för tipset,, korven såg god ut med .Jag åt lite risgrynsgröt med kanel på till lunch idag. Inte så dumt,

 5. Coleslaw är så gott, speciellt till riktig finsk korv 😉 Vi har omväxlande ösregn och sol, men full storm!

 6. Falukorv i ugn, det var länge sen, tack för tipset.
  Här och nu och inte sen!
  Undrar var det lilla torget finns?
  Finsk korv, hummm, ska kolla om vi har det i Kalmar.
  Anna

 7. Undrar vem ’conny’ är? 🙂
  Anna

 8. Conny är en trevlig man som kan vara allvarlig såväl som skämtsam.
  Ha det bra Anmaja

 9. Det låter bra Conny. Jag fick ’socker-conny’ i huvet och visste inte varifrån det kom, så jag var tvungen att googla. Men jag blev inte klokare av det. Kom upp tecknade bilder som jag aldrig sett förr. Så det låter bra att du är både trevlig och allvarlig, för socker-conny vet jag inte hur han är…
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.