Kahls choklad o kaffe

Visst ser det härligt gammaldags ut i Kahls fina lilla butik. Jag var där och handlade fina praliner i lördags, fina dyra chokladpraliner till en kompis som fyllde år. Invirade i celofanpåse, vackert.

Jag hoppas det var gott. Det var det ju säkert.

Chokladen kommer från ölands Choklad, en ny fabrik på ön. Fick nys om dem tidigare i år och blev ’vän’ med dem på Facebook. På så sätt visste jag var pralinerna fanns att köpa.

Jag köpte också en liten kaka 70-procentig choklad från dem. Men tänk att jag nu tycker den är lite för söt, när jag vant mig vid 86 procent.

Ja jag har kommit iordning igen efter den totala urflippningen i sommar, som kulminerade i Portugal. Men nu är sötbegäret som bortblåst och inget bröd kommer innanför dörren – för då vet jag att jag är igång igen.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

2 comments
  1. Mmmmm Kahls är verkligen trevligt…så du gillar mörk choklad oxå..ja jag älskar det..

  2. Mörkt ska de va ja.
    A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.