Pengar tillbaka

Jag – eller banken – hade betalat in TVååå hyror för september till min hyresvärd. Jag tyckte jag hade lite pengar på mitt konto. Hade ju satt över för att ha i Portugal och känna att jag kunde unna mig det jag ville ha eller göra. Men hade jag verkligen handlat för sååå mycket? Tänkte att jag får kolla upp det senare, tänka över och räkna igenom…

Min hyresvärd frågade i förra veckan om jag hade betalat in hyran… Knip i magen, blev jättenervös att något klickat, tänkte att nu blir jag vräääkt. ’Jaaa, jag har ju en automatisk överföring sen långt tillbaka’ svarade jag. ’Tyckte jag hade ovanligt lite pengar på kontot’ sa jag vidare.

Hon hade reagerat över att hon hade ovanligt mycket pengar på sitt konto! Sa att det gått över pengar både den 28 som det brukar, men även den 2 september! Fattar ingenting. Huuur kan det ha blivit så? Kan man lite på banken? Kan man lite på sig själv?

Naturligtvis fick jag mina pengar tillbaka och jag kände mig RIIIK! Kände att jag nu kunde unna mig den klocka jag gått och tittat på sen början av året. Ur&Pen har haft REA och REA på REA, men dessa klockor har inte reats och nu slog jag till och tänk vad jag är lycklig – för den är ju så dj*kla snygg! Maffig med guld och diamanter… och plast.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

5 comments
  1. Himmel kan det bli så? Ja men då var det väl härligt att kunna köpa sig en röd o grann klocka kan jag tro..

  2. Hej Anmaja. ja så fin den var klockan maffig! Men det där lät lite obehagligt? 2 ggr har inte hänt mig har ju automatiskt överföring på allt som går numera är s ju så bra men om det klickar så där är det inte kul Fick du ingen förklaring av banken? Tycker man att de skall ge dig en,Regnar hos oss idag ruggigt väder och mörkt . Vi får hålla oss inomhus som katterna gör o på soffan Fniss..

  3. Vilken kanon snygg klocka, nu blev jag lite avis 😉

  4. …. och röd! Den passar ju dig på alla sätt och vis. Lite bling-bling, kitch, glitter & glamour måste man ha ibland, eller hur?
    Kram Eva Linnea

  5. Rött och lite blingbling, det gillar jag ja.
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.