Nybörjare


Foto: Sommarminne från Gästhamnen

Ikväll börjar en ny kurs i Linedance, för nybörjare, i Ostkantens Linedancers dansförening i Kalmar. Välkommen om du vill prova på och se vad det är. Vi håller till på Verkstadsgatan 15-17, bakom Coop, bredvid Lundgrens Järn/ByggMax.

Jag kan säga att det är jättekul och jag har hållit på några år, men hållit mig i de kurser som inte dansar särskilt avancerat.

Det finns fortsättningskurser i olika nivåer och är du intresserad kan du läsa mer om kurserna, klicka då på ”…de olika nivåerna här.

Själv går jag på ”Easy”där man bör ha minst två terminers kunskap och så har jag hängt på Fortsättning ett och eventuellt ska jag gå på nybörjargruppen om det är danser där som jag inte lärt mig tidigare. Det kommer ju nya danser hela tiden.

För övrigt kika gärna in på vår hemsida.

Ses vi i kväll 18:30?

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.