Inspiration?


Sandskulptur i Portugal

Vart har min skrivarlust tagit vägen idag då? Vad funderar jag på? Jo jag har fått en tillfällig trötthetskänsla inför att ta reda på och sortera de foton jag tog i Portugal och de foton jag tog de sista hamndanserna för sommaren. Tappade liksom luften, luften gick ur. Totalt.

Inspiration sökes!

äsch, nu ska jag sätta lite fart med det och visa egna bilder i bloggen igen, fast jag har lovat, inga nakenchocker från soliga sandstranden i Albufeira.

återkommer.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

7 comments
 1. Å, Portugal! Jag längtar! Jag har också tappat skrivgnistan. Den kanske kommer tillbaka. Kram

 2. Mmmm att blogga kräver inpiration..det är helt klart..hoppas du hittar den för livet blir lite roligare om man bloggar..:)

 3. Egentligen är det ju inte skrivgnistan som fattas mig, det är mer att redigera mina bilder, för jag har nog en hel del tankar om vilken text jag kan sätta till dem. Men nu är jag på gång och jag ska göra allt klart innan jag väljer att visa en del…

  Anmaja

 4. Kan det vara du som ligger där? Eller är det din ”syster”? Snygga är ni iaf!
  Kram Eva Linnea

 5. Hej Anmaja Jamen åh så fint gjort dessa sandskulpturer som blivit så populärt att göra . Vad kul att få se dina semesterbilder då men ibland har man ju en sådan där dag du vet lite down liksom men man är ju inte mer än människa När jag är down så tittar jag in på Filipendulas blog så blir man genast uppåt,, ett tips bara

 6. Vilken skulptur! Den isäg tycker jag ger lite inspiration, eller?!

 7. Ja det fanns många fina sandskulpturer, jag har plåtat flera, men de flesta var i skuggan så det blev inte så bra. Ska visa dem sen.

  Filipendulas blogg besöker jag regelbundet! ;-D

  Ja sandskulpturen på bilden kan visst ge inspiration.

  Harebra!
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.