Äntligen!

..

äntligen har lokala blaskan ändrat sin kommentarsfunktion på nätet. Den har varit verkligen helt under all kritik, helusel förut.

Om jag skrivit en kommentar så har den för det första inte alltid gått iväg, särskilt inte om jag velat bifoga en bild, då har det funkat först vid typ tredje, fjärde försöket och annars om det bara varit text, cirka varannan gång. Till slut har jag tröttnat på att försöka kommenterat, fast jag har velat det!

Inte nog med detta, kommentaren har inte publicerats förrän flera timmar senare och det gör ju att det inte går att ’diskutera’ med övriga som kommenterar. Dessutom har det inte gått att lämna sin webbadress till blogg eller annat jag velat länka till.

Men nu har Barometern tagit sitt förnuft till fånga och skaffat ett nyt verktyg för detta, Disqus heter det. Något som de flesta webbtidningar med självaktning har, eller i alla fall något liknande.

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

2 comments
  1. Hej Anmaja Ja precis så har det varit! Jag har skällt på dem med faktiskt och frågat i vilket århundrade de har kommentarsrutan till om man skall skicka brevduvor eller röksignaler till dem! hehhe .. det har varit knöligt verkligen. Men nu är det visst bättre bra det, Hoppas du har vant dig vid lite kallare klimat än det du varit i nyligen skratt,,

  2. Filifjonkan, ja jag har också skällt o frågat o hotat. Nej inte har jag hotat förstås, men jag har suckat o pustat o skrivit att det är helt hopplöst och inget kul att kommentera. Det har nog hjälpt att folk högljutt klagat.

    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.