Höstterminstart


Från Gästhamnen i somras.

Efter en underbar sommar, som väl ingen näns klaga på, har vi nu trätt in i hösterminen. Hösttermin är förstås ingen årstid, men när skolor och kurser börjar efter sommarledighet är det på något sätt höst. Hur skönt och fint det än är, som det just nu är. *L*

Min Linedance börjar och jag hoppas att jag är i skick så jag kan dansa i kväll. Jag har fått tid hos tandläkaren i eftermiddag, ska snart iväg. De hade egentligen inte nån tid, men skulle peta bort nån annan och peta in mig. Sjyst. (Stavas det så?)

Med höstterminen sätter vi även igång med keramiken. Hoppas kanske kunna få in ett par nya nu när både R och C har vandrat vidare på nya äventyr i hantverkstecken. Bra om det kan komma några trevliga personer och ge oss inspiration! Jag satsar på bokstäver i höst. Och några ord, tror jag. Jag gillar bokstäver, ord, meningar…

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

2 comments
  1. Gick det bra hos tandläkaren? Hoppas det, så du kan dansa ikväll. Såg att du tittat in på min blogg, välkommen åter. Ha det så kul på din Linedance!

  2. Jag blir ”sjuk” när jag ser bilder på segelbåtar. Jag har iaf kommit i väg en helg i år. Men det kan gärna få bli fler. Just nu är jag i Nöbbele och njuter av barnbarnen. Ha en skön höstterminsvecka.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.