Tomt

Det var väldigt så tomt det var på fatet… Mitt stooora fruktfat eller uppläggningsfat? På ett uppläggningsfat kan jag lägga upp vad jag vill, men det går inte på ett fruktfat va?

För bara en liten stund sen låg det mycket sött och gott där. Godis jag delade med barnbarns-Lisa när hon var här för ett tag sen. De vita skivorna är honungsmelon och jag tror hon åt nääästan alla, men å andra sidan åt jag nästan alla salladsblad. Och väldigt många hallon. Lisa fick jättemånga mandariner, de var alldeles för jättesöta för mig. Gurkan kändes rätt neutral, utan sötma, liksom bladen då också. *L*

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

1 comment
  1. Härligt att blanda både frukt och grönsaker.
    Gott båda två.
    favoriten för mig blir nog hallonen
    Kram Ingrid

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.