Vänner

är vi vänner på FB så kan du troligtvis följa mig där, nu när jag inte riktigt är här… Ja jag automatpublicerar här i förskott. Bara för att inte bloggen liksom skulle självdö en stund.

Kan inte mobilblogga så jag kommer att mobilfejsboka, kanske en gång om dagen. Beror på vad det kostar, ska ringa och kolla med min operatör, innan jag åker…. (Se här)

Min lille vän, den svarte tjockkatten som blivit så maaager, han har det bra, han blir ompysslad och vaktar hemmet så länge. Fräser åt inkräktare och inbrottstjyvar. Bra va?

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

4 comments
  1. Men hej Lussekaten och Anmaja.
    Aj aj då så du tänker hålla till på FB suck jag gillar inte det för de äger dina bilder du lägger upp kan göra vad de vill med dem sen hackar de ju Fb och snor lösenord och lägger ut så jag har inte loggat in nåt där och tänker inte det heller. Så då ses vi inte vännen så du vet om jag inte svarar på kommentarer där då. Lussekatten är ju en bra vaktkatt då..fniss Pysen med han fräser åt den som vågar sätta sig i ”hans ” fotölj utom Titti hon får sitta eller ligga i den men ve det besöket som sätter sig och han kommer in just då skratt,,Han hoppar upp på ryggstödet och raggar upp sig som en rotborste lägger öronen bakåt och fräser,,,fniss på så vis får han genast tillbaks sin stol så är det frid och fröjd.Katter alltså.. Skickar en klapp till lussekatten oh önskar dig en bra dag

  2. Vi ses på FB. Men jag lägger inga eller nästan inga bilder där. Försiktig som jag är och talar absolut inte om när jag inte är hemma! Tjuvar, du vet! Ha det nu bra. Kram!

  3. Hmmm jag har inte hittat dig på Fejjan..men får väl söka vidare 🙂

  4. Då ses vi där istället
    Kram Ingrid

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.