Skrattanfall

Behövs ingen kommentar till detta va? Sååå dj*drans pinsamt. Jag hade svimmat, dött eller skjunkit genom golvet om jag kunnat, om jag hade hamnat i denna situation. Förresten här kommer ett till, nästan ännu värre, va?

Jag har tittat på det flera gånger nu och skrattar lika högt och hjärtligt åt hennes anfall. Ja himmel å pannkaka… Ett gott skratt förlänger livet, men förmodligen så blir det (livet) kortare om skrattet kommer på fel plats?
.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

2 comments
  1. Hemskans hemskt för de som drabbas men ganska kul för oss andra! Det smittar verkligen av sig.
    Kram från Stockholm

  2. Ett gott skratt förlänger truten sägs det….
    Smittsamt!! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.